Van offline naar online aanbod

On demand webinar: Vul je gegevens in en bekijk direct het webinar!
Bekijk webinar

Van offline naar online aanbod

De Corona-crisis leert ons omdenken. Offline is geen optie momenteel, dus online is de oplossing.
Veel business coaches vertellen erover. Maar HOE kun je je aanbod nou praktisch gezien omzetten naar ONLINE aanbod? Hoe doe je dit technisch? En met welke tools?
 
In deze onzekere tijd bied ik graag hulp door het gratis delen van mijn kennis en ervaring. Ik help ondernemers namelijk al 4,5 jaar bij het ontwikkelen en de technische inrichting van hun online onderneming.

IN DIT WEBINAR
In dit gratis on demand webinar geef ik praktische antwoorden op de meest voorkomende vragen m.b.t. de TECHNIEK rondom online ondernemen. Zodat je er ook echt mee aan de slag kunt.

1. WEBINARS
• Hoe werkt dat en hoe kun je ze betaald aanbieden
• Wat heb je nodig om een webinar/online sessie te kunnen geven
• Hoe zet je je geplande offline events om naar online events
 
2. DEMONSTRATIE
Hoe maak je een webinar aan en hoe werkt het dan verder?

3. ONLINE LEEROMGEVINGEN
• Kan ik dat zelf en wat heb ik dan aan kennis en tools nodig?
• Wat kost zoiets?
• Wat zet ik op de lespagina’s en hoe maak ik die?
 
4. ONLINE BETALEN
• Welke tools zijn er en hoe werkt dat dan?

Dit webinar is dus niet live, maar een opname die ik zonder publiek heb opgenomen. Ik hoor of zie jou dus ook niet en ik ben er zelf ook niet live.
Je kunt echter wel ook gewoon in de chat vragen stellen die nog bij jou rijzen. Ik krijg daar namelijk bericht van. Mogelijk beantwoord ik deze aan jou persoonlijk, maar het zou kunnen zijn dat ik daar dan een tweede on demand webinar van maak. Omdat de vragen en antwoorden mogelijk voor meer mensen relevant of interessant zijn.

WIE BEN IK?
Mijn naam is Anita Faber en in de afgelopen 4,5 jaar heb ik honderden klanten geholpen met hun online zichtbaarheid en het ontwikkelen en technisch inrichten van hun online onderneming.

Met Webinars Zonder Zorgen heb ik in de afgelopen 4,5 jaar 300+ ondernemers begeleid bij het geven van hun (eerste) webinar(s). Ook heb ik VA's opgeleid om webinarondersteuning aan ondernemers te bieden. Daarnaast was ik trainer bij Webinargeek en verzorgde ik hun 1-daagse producttrainingen. Webinars Zonder Zorgen biedt diverse oplossingen die je helpen om zorgeloos webinars te gaan geven.

Met mijn bedrijf Anita Faber Online Business Creator heb ik al vele tientallen ondernemers geholpen bij zo'n beetje alle techniek die komt kijken bij het online ondernemen. Een technische totaaloplossing, waarover je op mijn website meer kunt lezen. 

Presentatie door
Anita Faber

Duur
1 uur en 5 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je het wel een internetverbinding nodig.
Vul je gegevens in en je krijgt direct het webinar te zien.

Deel dit webinar